DONEREN AAN WAYS OF CHANGE

 

Help ons met het aannemen van een Community Coordinator 


Om Ways of Change een duurzaam en impactvol bedrijf te maken dat lokale mensen van werk voorziet, accepteren we momenteel donaties om het salaris van Likeyu te kunnen financieren. Hij wordt Community Director bij Ways of Change.

Likeyu, die ook in de aflevering van Floortje te zien was, emigreerde vijf jaar geleden van Birma naar Thailand. Sindsdien heeft hij Engels en Thai leren spreken, twee diploma’s in Duurzame Gemeenschapsontwikkeling gehaald en gewerkt zowel  als de Thaise coördinator van onze partnerorganisatie, en als docent in Community Development & Leadership op de lokale school voor vluchtelingen.  

Hiervoor heeft Likeyu al eerder als consultant bijgedragen aan Ways of Change en houden hem al een tijdje in het oog als mogelijke nieuwe werknemer. Hij is enthousiast om de rol van Community Director te gaan vervullen en we kunnen jouw hulp gebruiken in deze stap naar duurzame groei.

WoC is in het bijzonder onder de indruk van Likeyu’s inzet als het gaat om ondernemerschapstraining.

Dit werd recentelijk weer gedemonstreerd toen hij een trektocht van 3 uur door de jungle maakte, om in het nabijgelegen vluchtelingenkamp een training in Financiele Planning te geven aan de vrouwen die in het kamp leven. Het resultaat van de training was onder andere dat een van de vrouwen terug naar Birma keerde en daar een Thais restaurant opende! We kunnen niet wachten op meer updates!